Om os

Velkommen til API skytteforening

API skytteforening  har sine rødder i Amagerbanen, som for efterhånden mange år siden sørgede for lokaltrafik med busser og damptog på store dele af Amager

Skytteforeningen blev stiftet i 1949 af Amagerbanens Personale Idrætsforening. Dengang var det en forening med mange idrætsgrene. I dag er det kun en skytteforening.

Da foreningen har så mange år på bagen, vil dens traditioner og liv naturligvis bære præg af denne historie. Det er vigtigt for os at skabe god stemning i klubben, vi vægter det sociale, og vi synes, skydeidrætten er interessant for unge menneskers personlige udvikling.

Men skydning er en idræt for hele familien, så tag endelig mor og far eller vennerne med.

Du får: Ro, koncentration og struktur gennem skydeidræt. Dette er tre elementer, som har vist sig at være gavnlige for børn og unge med ADHD og lignende opmærksomhedsforstyrrelser. Tre ting, som er med til at give børnene gode oplevelser på skydebanen.

Har du lyst til at stifte bekendtskab med skydesporten, er du meget velkommen til at komme forbi en mandag aften, mellem kl. 19.00 og 22.00, hvor du finder os på skydebanerne i kælderen under Amagerhallen på Løjtegårdsvej 64 (indgang B) i Kastrup.

Bus 32 og 34 kører lige til døren.

Kontakt os gerne inden dit besøg på telefon: 22 94 62 00 eller på mail: info@api1949.dk

Foreningen er medlem af DGI (tidligere Danske Gymnastik & Idrætsforeninger), som er en idrætsorganisation for flere end 6.600 lokale idrætsforeninger med over halvanden million medlemmer.